klare drømmer...

Hva? Hvorfor? Hvem? Hvordan?

  Har du noen gang opplevd noe du ikke kan forklare. Noe som er for sprøtt. En bizarr, utrolig eller grusom hendelse. Kanskje blir du jaget av et skummelt uhyre. Kanskje oppdager du at du flyr. Kanskje klarer du med ett å lese andres tanker.
Har du noen gang opplevd
at det da med ett går opp for deg at du drømmer!?
De fleste har hatt minst én slik opplevelse i løpet av livet, gjerne mens de var barn. Dessverre tenker de fleste imidlertid ikke over hvor stor betydning dette faktisk har! Å innse midt i en drøm at verden rundt deg - det du ser, føler, hører, smaker... ALT - er skapt i ditt eget hode.

Hvilke muligheter åpner ikke dette for?

Hvordan ville du like å kunne gjøre hva du vil? Risikofritt! Leve ut dine villeste fantasier. Utforske fremmede verdener. Overkomme mareritt. Bli et foton - en lyspartikkel - og fare gjennom verdensrommet. Hoppe i strikk fra Eifeltårnet.

Klare drømmer gjør dette - og mye mer - mulig!

En drøm er like "virkelig" som det fysiske liv. Alle sanser fungerer som normalt i en drøm. Du ser, hører, smaker, lukter og føler som normalt (som oftest nytter det derfor ikke å klype seg i armen for å se om du er våken). Dette gjelder ikke absolutt i en hver drøm, men som oftest er det slik. Forskning har også vist at aktiviteten i hjernen i REM søvn (drømmesøvn) er presis som i våken tilstand - men kontakten med musklene er midlertidig brutt for å hindre at vi lever ut drømmene våre. Som oftest når du drømmer har du ingen anelse om at du drømmer. Det du opplever er så ekte at du tar det for å være din fysiske virkelighet. De som øver seg opp til å gjenkjenne drømmene sine kan rimelig lett avsløre om det de opplever er en drøm - de blir "klare" i den forstand at de i sin drøm ser alt klart: "Jeg drømmer nå. Det jeg opplever er skapt av min egen fantasi. Jeg er fri til å gjøre hva jeg vil. Egentlig ligger jeg i sengen min og sover".

Og man ER fri til å gjøre hva man vil.

Klare drømmer handler ikke bare om å gjøre morsomme eller spennende ting. I klare drømmer kan lære deg å løse problemer mer effektivt, øve deg opp til å bli en bedre idrettsutøver, lære mer om deg selv... og mye mer!
Arne? Arne! ARNE!?! AAAAAAAARNE!