hvem er Arne?
- en faktabolk for spesielt ineresserte.
Nasrudin...?
" GullkornNasrudin went into a bank with a check to cash. "Can you identify yourself", asked the clerk. "Nasrudin took out a mirror and peered into it. "Yes, that's me alright", he replied.

Just the facts, ma'am
Arne heter jeg og er født i fiskens tegn, 20. februar 1976. Utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim, der jeg studerte datateknikk. Arbeider for tiden hos Plutolife.

Lyd er gøy
Jeg liker musikk. Gentle People, Saint Etienne, Massive Attack, Portishead, Tindersticks, Cranes, the Aphex Twin, Global Communication, Banco de Gaya, G.O.L., Biosphere, Nihilist, Stina Nordenstam, Julee Cruise, Angelo Badalamenti og Mulu er noen av de som pryder CD hyllen min.
Selv pleide jeg å spille synth, men denne hobbyen har dessverre blitt sørgelig forsømt de siste årene. For et aldri så lite flash-back kan du jo ta en tur til mitt musikalske museum.

Penselen er mykere enn sverdet
Å tegne har vært min store lidenskap helt siden jeg var mindre enn det jeg er nå. Fortsatt tegner jeg en del, men ikke så mye som jeg egentlig kunne ha lyst til. Jeg har et Wacom digitaliseringsbord til PC-en min som jeg bruker mye... Blant annet når jeg tegner til hjemmesiden min.
Grafikkprogrammer av typen 3D-studio og Painter liker jeg godt. Jeg lager en god del grafikk i disse programmene. Se forøvrig mitt galleri.

Drømmeren Arne
Drømmene mine er jeg veldig opptatt av - særlig de klare drømmene. Fra våren 1995 og noen år utover skrev jeg ned alle drømmene jeg kunne huske hver morgen da jeg våknet. Drømmeloggen vokste seg stor. Hovedmålet med det hele var å øke antallet klare drømmer.
Dagens Drøm oppdateres (oppdatertes) daglig. Her legger (la) jeg ut en drøm hver dag. Har jeg hatt en klar drøm en natt, er det denne du får presentert. I drømmearkivet ligger alle drømmene som noensinne har blitt lagt fram som Dagens Drøm. Dessverre har jeg vært litt lat med å legge ut drømmer i det siste...


Hva har du på Internett å gjøre, Arne?
Du kan sende meg e-post hvis du har lyst. Klikk her..