toppbue.jpg (5268 bytes)

Mitt Musikalske Museum

bunnbue.jpg (6104 bytes)

 

Stomp your feet!
Musikken på disse sidene er gammel og utdatert, men noe nyere er umulig å oppdrive. Dessverre har jeg forsømt musikken de siste årene. Etter en lang inaktiv periode fikk jeg et kort tilbakefall julen 1997 - men nå er jeg imidlertid tørrlagt igjen.

Under følger en retrospektiv oversikt - Mitt Musikalske Museum.

OPPDATERT: Alle filene er på plass igjen, ikke no' tull! (Pga plassmangel har det skrantet litt, men jeg lover: Ikke noe mer tull fra meg heretter)


Julen 1997

Denne eksamensperioden kom skapertrangen over meg, og jeg lagde fire sanger dedikert til min kjære Camilla. Tre av dem finner du her - den fjerde vil du ikke høre...

Intro: Akira Drømmer
En veldig ambient introduksjon til Vis Motrix. Hvis du kan japansk, kan du jo prøve å oversette det som blir sagt.

Vis Motrix
Et slitsomt "gitar-riff" går og går, men Stina Nordenstam har da i hvert fall en søt stemme...

Kamelianes Dans
Visper og et skrøpelig piano akkopagnerer Stina Nordenstam (hun med den søte stemmen, ja). Jeg hater å bli vekket av voldsomme vekkeklokkelyder, så en periode brukte jeg denne sangen som vekkeklokke! Det ga en deilig og myk start på dagen, og jeg ble til det harmoniske mennesket som jeg er i dag. Anbefales!
 

Russ 1995

Russebussen jeg var med på het "Høvdingen", men Knut Axel foreslo en gang "Ørkenmannen". Jeg syntes det var et mye bedre forslag, men fikk ikke så mange med meg på det.  Derfor døpte jeg kjenningsmelodien vår for Ørkenmannen. Og læt je att augo, så kjinner je russefølelsen den dau i dau.

Ørkenmannen
Takket være Kim sin DAT spiller, fikk jeg samplet både elever og lærere. Den voldelige rap'en er det imidlertid jeg som står for.
 

Tidlig nittitall

Dette er musikk fra den perioden da jeg faktisk var veldig aktiv: Ungdomsskolen og tidlig videregående. Det var tider, det...

Dega Rock
Min storebror, Svein, og jeg gikk en stund under navnet "Def 'n' Crazy". Dette var en av de siste låtene vi spilte sammen. Her får du Svein-scratching av ypperste klasse og "Snoop Doggie-Dog"-aktige pipelyder i et ganske støyete lydbilde. Dig it (det gjør vi)!

Flytende På Alfarytmen
En ambient låt jeg lagde en tid da jeg oppdaget hvor fascinerende hjernebølgesynkronisering er. Men ikke la deg lure av tittelen - sangen kødder ikke med hjernen din!

Jeg Er Rocka (evt. remix versjon)
Dette er nok sangen jeg blir husket for blant de som kjente meg da jeg lagde den. Med litt stolte tastetrykk må jeg nesten få lov til å kalle det en lokal hit.

 

Tilbake til hovedsiden